Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τοποθέτηση φωτεινών επιγραφών, led και πυλώνων όλων των διαστάσεων και όλων των ειδών.

  • Φωτεινές flex επιγραφές που αποτελούνται από προφίλ αλουμινίου, λάμπες φθορίου στο εσωτερικό, flex face (backlit μουσαμάς) και μεντεσέδες αλουμινίου στο πάνω μέρος.
  • Φωτεινές επιγραφές LED κάθε τύπου, είδους και σχήματος. Έχουν τη δυνατότητα προβολής από μονόχρωμα απλά μηνύματα έως πολύχρωμα στο σύνολο των χρωμάτων RGB, εικόνες και Videos. Προβάλλουν ώρα, ημερομηνία και θερμοκρασία.
  • Μεταλλικοί  πυλώνες που αποτελούνται από προφίλ αλουμινίου, λάμπες φθορίου στο εσωτερικό, κοιλοδοκό και plexiglass το οποίο συρταρώνει σε ξεχωριστά φύλλα για να υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής μεμονωμένου θέματος (ειδικά για επιγραφές σε εμπορικά κέντρα). Το θέμα που προβάλλει μπορεί να τυπωθεί ψηφιακά, εφόσον πρόκειται για φωτογραφία. Στην περίπτωση που πρόκειται για γράμματα (με πλακάτο φόντο ή χωρίς), μπορεί να χαραχτεί το κατάλληλο αυτοκόλλητο.
  • 3D γράμματα που μπορούν να κατασκευαστούν σε κάθε σχέδιο, σχήμα και μέγεθος. Tο υλικό κατασκευής τους μπορεί να είναι λαμαρίνα γαλβανιζέ, ανοξείδωτο ή plexiglass. Υπάρχει η δυνατότητα τα γράμματα να είναι κλειστού τύπου με εσωτερικό φωτισμό neon ή led. Επίσης μπορεί να είναι κατασκευασμένα χωρίς πλάτη και με απόσταση από τον τοίχο, για την δημιουργία κρυφού φωτισμού.
  • Το plexiglass είναι ένα από τα υλικά που έχουν τη δυνατότητα να διαμορφωθούν με τέτοιους τρόπους έτσι ώστε να καλύπτουν σχεδόν εξολοκλήρου το φάσμα των κατασκευών και των επιγραφών.
  • Σύνθετα πάνελ αλουμινίου με ιδιότητες που επιτρέπουν την κοπή σε cnc router, καθώς και την πίκμανσή τους (στραντζάρισμα). Πάνω σε αυτά τα υλικά υπάρχει η δυνατότητα να επικολλήσουμε πλαστικοποιημένο αυτοκόλλητο εκτυπωμένο στην υψηλότερη δυνατή ανάλυση ψηφιακών εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους (1440dpi). Είναι δυνατή και η απευθείας εκτύπωση επάνω στο υλικό, ενώ και σε αυτή την περίπτωση το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα και αισθητική.